Konijnenburg
voor landbouw
en tuinbouw

Wielen op maat

Voor bijna elke sector

Maatwerk passen we toe in bijna elke sector. Meestal betreft dit speciale wensen rondom de functionaliteit. Denk daarbij aan de veerkracht van een wiel, een bepaalde intelligente remwerking, het eenvoudiger bedienen van de rem, hogere draagvermogens of specifieke afmetingen. Ook voeren we regelmatig innovaties door in het materiaal om wielen te verstevigen.

Onze service is ook maatwerk

Maatwerk draait bij Konijnenburg niet alleen om onze producten, maar ook om onze dienstverlening. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw logistieke proces overnemen door de gewenste producten op voorraad te houden. Hierdoor kunnen we deze altijd de volgende werkdag bij je afleveren. Ook levert Konijnenburg door heel Europa.

Design for manufacturability

Interesse in maatwerk? Neem dan contact met ons op. Wij vragen onze klanten meestal om enkele monsters aan te leveren van het wiel in kwestie met daarbij een beschrijving van het probleem of vraagstuk. Wij zorgen ervoor dat we de toepassing uitvoering bestuderen en bij je terugkomen met een passende oplossing, zonder dat hier te veel kosten bij komen. Design for manufacturability noemen we dat. Daarbij denken we natuurlijk ook aan de toekomstbestendigheid van je wielen.