Aanbod

Konijnenburg heeft decennia aan ervaring in de productie en verkoop van wielen. Ons huidige aanbod is dan ook het resultaat van jarenlange intensieve innovatie en eigen productie. Wij weten waar onze klanten behoefte aan hebben en bieden voor een breed scala aan toepassingen de juiste wielen.

Het aanbod van Konijnenburg wielen

In ons aanbod vind je industriële wielen, zwenkwielen en bokwielen, container parts, luchtbandwielen, kogelpotten en industriebanden in vele afmetingen. Onze wielen zijn leverbaar met topkwaliteit assen, remmechanismen, vering en supportsystemen om ze te integreren in diverse toepassingen. Allemaal gemaakt van de beste materialen. Op verzoek leveren wij ook maatwerkoplossingen. Twijfel je over welk wiel het meest geschikt is voor jouw toepassing? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de experts van Konijnenburg voor vrijblijvend advies. Ook kun je een kijkje nemen bij de door ons beschreven toepassingen in diverse branches, waaronder afvalinzameling, intern transport en de industrie.

Bepalende factoren bij het kiezen van een wiel
Bij het kiezen van het juiste wiel is de toepassing natuurlijk belangrijk, maar er zijn nog enkele andere essentiële factoren om in overweging te nemen. Denk aan het totale laadvermogen dat de kar, trolley of het platform moet aankunnen, op welke snelheid gereden wordt en of de wielen ook voor aandrijving zorgen. De hoeveelheid en het type wielen die je nodig hebt wordt bepaald door de manier van manoeuvreren en de noodzaak om de wielen te kunnen remmen. De hardheid van het materiaal van de wielen is daarnaast bepalend. De aansturing en de montagewijze spelen ook een rol. De gewenste afmetingen zijn natuurlijk van belang. Tot slot is het goed om vast te stellen welke hoeveelheid wielen je nodig hebt voor je totale productie. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

Service en maatwerk
Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is de service. Naast dat wij bekend staan om het voeren van een omvangrijk assortiment, dat wij direct uit voorraad kunnen leveren, is ons uitgangspunt: de hoogste kwaliteit wielen tegen de beste prijs. Dit gaat bij Konijnenburg gepaard met dienstverlening op maat. Dat betekent onder andere dat wij voor je klaar staan in geval van spoed. Ook denken we graag met je mee over de meest geschikte wielen voor jouw toepassing. Maatwerk is daarbij altijd een optie.

  • Niet gevonden wat u zocht? Vraag een wiel op maat aan.

    • Aangepaste wielen met specifieke functionaliteit voor uw toepassing
    • Innovaties om de wielen duurzamer te maken
    • Verbetering van wielen voor bestaande toepassingen om de productiekosten van wielen te verlagen
    Meer over maatwerk