Maatwerk

Konijnenburg is specialist in meer dan alleen wielen. Zo hebben wij niet alleen wielen van de hoogste kwaliteit in ons assortiment, maar denken wij ook met je mee over de beste oplossing voor jouw specifieke toepassing. Wanneer een wiel niet in ons assortiment zit en ook niet in het standaard assortiment van onze leveranciers, is maatwerk een optie. Afhankelijk van de toepassing ontwerpen wij een geheel nieuw wiel, of passen we de wielen die we al op voorraad hebben aan op jouw wensen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel dan jouw eigen aanvraag samen.

Bekijk onze klantcases om meer te weten te komen over onze maatwerk oplossingen.

Onze maatwerk oplossingen
1
Toepassing
2
Specificaties
3
Opties
4
Contactgegevens

  Stel jouw aanvraag samen

  Maatwerk passen we toe in bijna elke sector. Meestal betreft dit speciale wensen rondom de functionaliteit. Denk daarbij aan de veerkracht van een wiel, een bepaalde intelligente remwerking, het eenvoudiger bedienen van de rem, hogere draagvermogens of specifieke afmetingen. Ook voeren we regelmatig innovaties door in het materiaal om wielen te verstevigen. Je kunt ook simpelweg op zoek zijn naar een mogelijkheid om goedkoper te produceren.

  Wat je vraag ook is, wij kijken graag met je mee! Laat ons zo goed mogelijk weten waar je naar op zoek bent. Alle velden zijn echter optioneel. Je kunt dus ook alleen jouw gegevens achterlaten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Wat is de toepassing?
  • Om wat voor soort wiel gaat het?
  • Wat is het beoogde draagvermogen?
  • Hoe snel moet het zich voortbewegen?
  • Word het aangedreven?
  • Wat is de ondergrond?
  • Wat zijn de omgevingsfactoren (luchtvochtigheid, aanwezigheid van chemicaliën, nabijheid van de zee, etc.)?

  Indien er een probleem is opgetreden bij de wielen van een bestaande toepassing, vragen we je om monsters te sturen van wat er kapot is gegaan.  1. Toepassing

  2. Specificaties
  3. Opties


  Aanvullende optiesTemperatuurbestendingChemicaliënbestendigAntistatisch  4. Contactgegevens
  We hebben uw aanvraag ontvangen
  Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Terug