Maatwerk

Konijnenburg is specialist in meer dan alleen wielen. Zo hebben wij niet alleen wielen van de hoogste kwaliteit in ons assortiment, maar denken wij ook met je mee over de beste oplossing voor jouw specifieke toepassing. Wanneer een wiel niet in ons assortiment zit en ook niet in het standaard assortiment van onze leveranciers, is maatwerk een optie. Afhankelijk van de toepassing ontwerpen wij een geheel nieuw wiel, of passen we de wielen die we al op voorraad hebben aan op jouw wensen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel dan jouw eigen aanvraag samen.

Bekijk onze klantcases om meer te weten te komen over onze maatwerk oplossingen.

Onze maatwerk oplossingen
1
Toepassing
2
Specificaties
3
Opties
4
Contactgegevens

  Stel uw aanvraag samen.

  In bijna elke sector passen wij maatwerk toe. Meestal gaat het daarbij om speciale wensen ten aanzien van functionaliteit. Bijvoorbeeld de veerkracht van een wiel, een bepaalde intelligente remwerking, een gemakkelijkere bediening van de rem, hogere draagvermogens of specifieke afmetingen. Ook voeren wij regelmatig innovaties door in het materiaal waarmee wielen worden versterkt, of u zoekt gewoon een goedkopere productiemogelijkheid.

  Wat uw vraag ook is, wij kijken graag met u mee! Laat ons zo goed mogelijk weten waar u naar op zoek bent. Alle velden zijn echter optioneel. U kunt dus alleen uw gegevens achterlaten en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Wat is de toepassing?
  • Wat voor soort wiel is het?
  • Wat is het beoogde draagvermogen?
  • Hoe snel moet het rijden?
  • Wordt het aangedreven?
  • Wat is de ondergrond?
  • Wat zijn de omgevingsfactoren (vochtigheid, aanwezigheid van chemicaliën, nabijheid van de zee, enz.)

  Als er een probleem is met de wielen van een bestaande toepassing, vragen wij u voorbeelden op te sturen van de defecten.  1. Toepassing

  2. Specificaties
  3. Opties


  Aanvullende optiesTemperatuurbestendingChemicaliënbestendigAntistatisch  4. Contactgegevens
  We hebben uw aanvraag ontvangen
  Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Terug