Trolley-Räder in allen Formen und Größen

Konijnenburg produceert wielen voor diverse soorten wagens. Denk aan orderverzamelwagens, magazijnwagens en rolwagens. Veel van deze karretjes (en dus ook wielen) zijn in het magazijn te vinden. Dit brengt een aantal speciale eisen met zich mee. Zo moeten de wielen van de wagens zijn uitgerust met richtingaanwijzers, speciale rempedalen, geïntegreerde rembediening en/of elektrische hulpmotoren. Bovendien is een lage rolweerstand belangrijk.

Optimale remsystemen Rubbersamenstelling met laagste weerstand

Onze fabriek in Slovenië (LIV) vervaardigt zwaarlast zwenkwielen tot 1.000 kg en op maat gemaakte zwenkwielen voor een optimale werking van remsystemen. Bovendien hebben wij een rubbermengsel ontwikkeld met de laagste rolweerstand op de markt. Al onze wielen zijn perfect afgestemd op uw behoeften als klant en kunnen snel worden geleverd vanuit onze eigen fabriek of magazijn. Neem contact met ons op voor advies. Het is ook mogelijk ons uit te nodigen, zodat wij u advies op maat kunnen geven.

Maßgeschneidert

Für Ihren Einkaufswagen

Als een wiel niet in ons assortiment of in het standaardassortiment van onze leveranciers zit, is maatwerk mogelijk. Het kan zijn dat u een bestaande toepassing hebt waar u niet tevreden over bent. Bijvoorbeeld, u wilt innoveren of goedkoper produceren. Wij maken vooral aanpassingen wanneer er een speciale behoefte is aan functionaliteit. Breken de wielen van uw applicatie bijvoorbeeld snel? Dan helpen wij u graag een alternatief te vinden. Het is ook mogelijk om wielen die wij reeds in voorraad hebben aan uw wensen aan te passen.

Van de inventaris naar de juiste oplossing

Wij stellen vast wat de toepassing is en hoe de wielen worden gebruikt. We kijken ook naar het probleem. Waarom breken de wielen of slijten ze te snel? Of zijn de huidige wielen te duur voor de toepassing? Wij vragen u om ons monsters te sturen van wat er kapot is.

Konijnenburg kan een economische oplossing bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid. Hiervoor is niet altijd een nieuw ontwerpproces nodig. De oplossing kan ook een volume-invoer of een gespecialiseerde invoer zijn. Maatwerk hoeft niet altijd om grote volumes te gaan. Zelfs als u slechts twee of drie onderdelen van een bepaald wiel nodig hebt, is maatwerk mogelijk.